Saltar al contenido

Colònies a Mura

Del 3 al 7 de juliol de 2023

Vine de colònies als Caus de Mura! Durant cinc dies conviurem en un lloc privilegiat situat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, en un petit poble d’origen medieval on haurem d’acomplir una missió dins d’una emocionant història.

Ens espera una setmana plena d’activitats. Descoberta de l’entorn i contacte amb la natura, reconeixement de fauna i flora, excursions al Puig de la Balma i als Gorgs del Pare… També farem activitats d’aigua i piscina, tallers manuals i culinaris, curses d’orientació, jocs de nit i molt més!

Inscripcions i preus

Les inscripcions es faran a través de la web del Club Muntanyenc Sant Cugat. També hi ha la possibilitat de fer-les presencials a les oficines del club.

Nascuts entre el 2011 i el 2016 ( Infants que hagin cursat de 1r a 6è de primaria)

  • Socis i sòcies 340€
  • No socis i no sòcies 370€

NORMES PER CANCEL·LACIÓ O BAIXA (INCLÒS PER CAUSES MÈDIQUES):

S’haurà de comunicar per correu electrònic a estiu@cmsc.cat la inscripció que es vol cancel·lar o donar de baixa, especificant activitat, motiu i el nom i cognoms de l’infant o jove.

  • Si el termini de cancel·lació és superior a 15 dies naturals de l’inici de l’activitat, es retornarà el 80% de la inscripció.
  • Si el termini de cancel·lació és inferior o igual a 15 dies i superior a 7 dies naturals de l’inici de l’activitat es retornarà el 50% del preu de la inscripció.
  • Si el termini de cancel·lació és inferior o igual a 7 dies naturals, no es retornarà cap import.
  • Les baixes per causes mèdiques o de força major, s’estudiaran «ad hoc» per les coordinadores de l’activitat i s’haurà de presentar justificant.

Planning setmanal