Saltar al contenido

Campus d’Escalada

Aquesta activitat anirà enfocada a aprendre a escalar, divertir-nos fent jocs, anant a la piscina i fent excursions. Amb un professor experimentat les activitats es durant a terme al Rocòdrom de Sant Cugat. Es  practicarà tant escalada esportiva com búlder.

Activitat per a infants i joves nascuts entre el 2009 i el 2014 (de 3r de primària a 2n d’ESO. Les activitats es realitzaran separant els infants en dos grups d’edat. El primer grup constarà dels infants que hagin cursat 3r-5è de primària i el segon dels que hagin cursat 6è (de primària)-2n d’ESO. Cada un d’aquests grups estarà conduit per dos monitors/es que habitualment treballen amb infants i joves, ja que en gran part són monitors/es de l’Esplai Sarau o de l’Escola Excursionisme.

Inscripcions i preus

Places limitades per setmana, escull la que millor encaixa amb tu i apunta’t.
T’esperem amb molta il·lusió!

Les inscripcions es faran a través de la web del Club Muntanyenc Sant Cugat. També hi ha la possibilitat de fer-les presencials a les oficines del club.

Del 26 de juny al 14 de juliol del 2023. L’activitat de campus comença a les 9h i acaba a les 14h al Passatge de la Marxa Infantil (rocòdrom Josep Barberà). De manera addicional, amb el servei de Bon Dia l’activitat pot començar a les 8h i amb el Dina i Queda’t quedar-se a dinar i continuar amb activitats de lleure fins les 17h.

L’activitat principal del campus d’escalada és apendre nocions bàsiques d’escalada de corda i bulder, però també es va un dia a la piscina municipal del Parc Central i un altre és fa una excursió per la serralada de Collserola.

1a SETMANA2a SETMANA3a SETMANA
26-30 juny (4dies)3-7 juliol10-14 juliol
Socis/esNo Socis/esSocis/esNo Socis/esSocis/esNo Socis/es
Bon dia (8-9h)8 €12 €10 €15 €10 €15 €
Campus (9-14h)135 €150 €150 €165 €150 €165 €
Dina i queda’t (14-17h)44 €48 €55 €60 €55 €60 €

NORMES PER CANCEL·LACIÓ O BAIXA (INCLÒS PER CAUSES MÈDIQUES):

S’haurà de comunicar per correu electrònic a estiu@cmsc.cat la inscripció que es vol cancel·lar o donar de baixa, especificant activitat, motiu i el nom i cognoms de l’infant o jove.

 • Si el termini de cancel·lació és superior a 15 dies naturals de l’inici de l’activitat, es retornarà el 80% de la inscripció.
 • Si el termini de cancel·lació és inferior o igual a 15 dies i superior a 7 dies naturals de l’inici de l’activitat es retornarà el 50% del preu de la inscripció.
 • Si el termini de cancel·lació és inferior o igual a 7 dies naturals, no es retornarà cap import.
 • Les baixes per causes mèdiques o de força major, s’estudiaran «ad hoc» per les coordinadores de l’activitat i s’haurà de presentar justificant.

Què cal saber?

Les activitats es realitzaran separant els infants en dos grups d’edat. El primer grup constarà dels infants que hagin cursat de 3r a 5è de primària i el segon dels que hagin cursat de 6è de primària a 2n d’ESO. Cada un d’aquests grups estarà conduït per dos monitors/es de l’entitat que habitualment treballen amb infants i joves de l’Esplai Sarau o de l’Escola Excursionisme del Club Muntanyenc.

Tant el punt de trobada com el de recollida per als infants que triïn l’opció de matí (de 9 h a 14 h) serà al rocòdrom Jaume Barberà, passatge de la marxa infantil.

Els qui hagin triat el servei de Bon dia de 8 h o 9 h, el punt de trobada serà al Club Muntanyenc Sant Cugat, carrer Sant Bartomeu, 11, de Sant Cugat i un monitor/a els portarà al rocòdrom a les 9 h per ajuntar-ser amb la resta del grup.

Si trieu l’opció “Dina i Queda’t” de 14 h a 17 h, un monitor/a acompanyarà des del rocòdrom fins a la seu del Club Muntanyenc als infants i dinaran conjuntament amb els dels Casals de Natura. La recollida en aquest cas, serà al Club Muntanyenc Sant Cugat, carrer Sant Bartomeu, 11, de Sant Cugat. Els infants hauran de portar la carmanyola de casa i informar de les possibles al·lèrgies i intoleràncies alimentàries en el moment de fer la inscripció. Al Club disposem de nevera i microones.

QUÈ CAL DUR?

 • Esmorzar
 • Dinar de carmanyola (només els que es quedin fins a les 17 h)
 • Gorra
 • Crema solar
 • Roba còmoda
 • Calçat esportiu.
 • Banyador, xancletes i tovallola (pels dies de piscina)
 • Si teniu material d’escalada (peus de gat, arnes, casc) el recomanem portar i sinó el rocòdrom us el proporcionarà durant l’activitat.

Planning setmanal