Saltar al contenido

Campus de Gimnàstica – Summer Gym

Després de l’èxit de les 7 primeres edicions, un any més tornem a oferir un estiu ple de gimnàstica, aprenentatge i diversió amb el nostre Summer Gym (nivell iniciació i nivell competició).

Activitat dirigida a infants i joves nascuts entre el 2007 i el 2018 que els hi apassiona la gimnàstica, que volen treballar la coordinació, músicalitat, estar en forma, i passar-ho bé.

Ens trobarem a una de les millors localitzacions que serà el PAV 1, al centre de Sant Cugat a prop del transport públic i de fàcil accés.

El Summer Gym és una oportunitat ideal per iniciar-te en la gimnàstica rítmica i conèixer la nostra filosofia de treball «HAPPY GYMNAST» que mantenim durant tota la temporada.

Si ja ets del món de la gimnàstica podràs perfeccionar la teva tècnica i assolir nous reptes.

A més de fer gimnàstica farem activitats especials que et deixaran moments memorables.

I això no és tot…

L’anglés també està convidat al nostre Summer Gym, ens acompanyarà durant tota la setmana, i les gimnastes aprendran vocabulari i indicacions en anglés.

Les nostres entrenadores i coordinadores disposen de titulacions especialitzades en gimnàstica rítmica de nivell nacional.

Al final de cada setmana les gimnastes faran una mostra on presentaran tot el que han treballat. Tots els familiars que tinguin disponibilitat podran assistir com a públic i pels que no puguin es retrasmetrà en directe per les xarxes.

Un dia a la setmana està previst anar a la piscina del parc central.

Les que facin tot el dia, a la tarda anirem a la Seu del Club Muntanyenc, que queda a uns 10 minuts caminant. Allà dinarem amb la carmanyola que cadascú portarà de casa i farem tallers de manualitats, jocs, dibuix….

El punt de trobada i de recollida per a l’opció del matí (8.30 h o 9 h) serà al PAV-1 (Rambla del Celler).

Si trieu l’opció de  Tot el dia de 9 h a 17 h, una entrenadora acompanyarà fins a la seu del Club Muntanyenc als infants on dinaran. Hauran de portar la carmanyola de casa i informar de les possibles al·lèrgies i intoleràncies alimentàries en el moment de fer la inscripció. En aquest cas, la recollida serà al Club Muntanyenc Sant Cugat, carrer Sant Bartomeu, 11, de Sant Cugat.

Inscripcions i preus

Places limitades per setmana, escull la que millor encaixa amb tu i apunta’t.
T’esperem amb molta il·lusió!

Les inscripcions es faran a través de la web del Club Muntanyenc Sant Cugat. També hi ha la possibilitat de fer-les presencials a les oficines del club.

1a SETMANA2a SETMANA3a SETMANA4a SETMANA
26-30 juny (4dies)3-7 juliol10-14 juliol17-21 juliol
Bon dia (8:30-9h) 8 € socis/es
12€ No socis/es
 10€ socis/es
15€ No socis/es
 10€ socis/es
15€ No socis/es
10€ socis/es
15€ No socis/es 
Matins (9-14h) 115€ socis/es
130€ No socis/es
135€ socis/es
150€ No socis/es
 135€ socis/es
150€ No socis/es
 135€ socis/es
150€ No socis/es
Tot el dia (9-17h)159€ socis/es
178€ No socis/es
 190€ socis/es
210€ No socis/es
  190€ socis/es
210€ No socis/es
  190€ socis/es
210€ No socis/es

NORMES PER CANCEL·LACIÓ O BAIXA (INCLÒS PER CAUSES MÈDIQUES):

S’haurà de comunicar per correu electrònic a ritmica@cmsc.cat la inscripció que es vol cancel·lar o donar de baixa, especificant activitat, motiu i el nom i cognoms de l’infant o jove.

  • Si el termini de cancel·lació és superior a 15 dies naturals de l’inici de l’activitat, es retornarà el 80% de la inscripció.
  • Si el termini de cancel·lació és inferior o igual a 15 dies i superior a 7 dies naturals de l’inici de l’activitat es retornarà el 50% del preu de la inscripció.
  • Si el termini de cancel·lació és inferior o igual a 7 dies naturals, no es retornarà cap import.
  • Les baixes per causes mèdiques o de força major, s’estudiaran «ad hoc» per les coordinadores de l’activitat i s’haurà de presentar justificant.